Oppdrett av FCI og NKK godkjente Jack Russel Terriere


Hjem > Valper

 

Valper som kommer fra oss vil være registrert i Norsk Kennel Klubb og selges med NKK sin kjøpsavtale, ved levering vil de også ha vært igjennom en generell helsesjekk senest 7 dager før overlevering, de blir chippet og vaksinert og får anbefalt behandling med ormekur. Med valpene følger en valpepakke med bla for til de første dagene hjemme (samme de har fått hos oss) og en teppebit med lukt fra valpemoren. Våre valpekjøpere vil også få et års abbonement på Hund & Fritid og heftet Ny med Jack.

Vi jobber med å sosialisere valpene de ukene de er hos oss med andre hunder og barn. Vil også ta de med på kjøre turer slik at de blir vant med lyder fra andre omgivelser. Oppdatteringer og bilder av valpene vil bli lagt ut under "aktuelle kull" og de får sitt eget album under "bildegallerier". De fire første ukene skal valpene ha ro, og vi tar ikke imot valpekjøpere i denne perioden.

Vi velger ut valp sammen med deg fra de er rundt fem uker gamle. Valget blir gjort med bakgrunn i hva du har ønsket deg med tanke på kjønn, type og bruk. Ønsker også at dere gjør dere kjent med rasens fordeler og ulemper. Mer info finner der her:

http://www.ntk.org/kompendier/Jack_Russell_kompendium.pdf

Vi forbeholder oss retten til å velge valpekjøpere med omhu. Vi ønsker kr 2000,-i håndpenger når du har tinget deg valp i det aktuelle kullet resten betales kontant ved overlevering.

Vi er behjelpelig med spørsmål i hele valpens levetid, så det er bare å ta kontakt hvis det er noe dere lurer på.